Roslagslaennaif-logga.gif

Jim-skidor.gif

Senaste spårstatus

skidspar.gif

Bli medlem i Roslags-Länna IF!

Som medlem får du nyttja vårt belysta elljusspår på 2,5km, klubbstugan med omklädningsrum och bastu i samband med klubbens träningar och självklart får du även nyttja våra fina skidspår och vårt utegym!

Priser/år

Barn 50kr

Aktiv medlem 300kr (använder elljusspåret, utegymmet, skidspåren eller är med på träningar)

Familj 400kr

Stödmedlem Valfritt belopp

Glöm inte att ange för vem medlemsavgiften gäller, namn, adress och fullständigt personnummer (inklusive 4 sista siffrorna) OCH skriv även vad det gäller, t.ex. "medlemskap".

Roslags-Länna IF:s Bankgiro 584-0806

ELLER

Swisha till 123 170 67 12

Vid frågor, kontakta Annika Sjöman 0708-53 10 53

Hyr klubbstugan

Det går även bra att hyra klubbstugan för egna aktiviteter, kontakta någon i styrelsen för bokning.

Kostnad:

500kr för en dag (ej städning inkluderat)

800kr för ett helt dygn

Kontakta oss för mer info.